Hradecké delikatesy Levandulový sirup 0,5l
Ručně a šetrně vyráběný sirup z květů levandule v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup neobsahuje alkohol.
Levandulový sirup
Miluji levanduli ve všech formách. Tak mi to nedalo a museli, jsem zkusit levandulový sirup. Když jsme sirup uvařili poprvé, tak jsme byli na rozpacích. Není modrý nebo jemně fialkový, spíš měděný. Jak to? Pak nám došlo, že je vše přibarvováno. Protože levandule je modrofialová. To nás uklidnilo. Barvit se nebude!
Když jsme sirup nalévali do lahví, užívali jsme si barvu a strukturu (krásně řetízkuje). A ta vůně. Ach jo levandulová. Levandulový sirup vám bude skvělým pomocníkem při pečení různých dezertů, krému, polev. Ze sirupu vytvoříte velmi originální míchané nápoje. A když na vás dolehne splín, stačí přičichnout k láhvi s levandulovým sirupem a je po splínech.
Jeden typ pro vás:
Pokud si rádi mícháte nápoje, neslaďte (až na výjimky) cukrem. Špatně se rozpouští a nápoje kalí. Zkuste použít cukrový sirup. Nápoje jsou jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.
Ručně a šetrně vyráběný sirup z květů levandule v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup neobsahuje alkohol.
Etiketa
Sirup z levandule – určeno k ředění vodou. Složení: řepný cukr max. 65%, voda a výluh z levandule min 35%, kyselina: kyselina citronová. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku. Výrobek je šetrně pasterován. Doba trvanlivosti 12 měsíců. Po otevření skladujte do teploty 25 °C mimo přímé slunce a do 4 týdnu spotřebovat. Před otevřením protřepat.
Obsah 500 ml
Doporučené ředění 1:15. Usazenina či zákalnejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte!
Vyrobeno v ČR.
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
Objem: | 0,5 l |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.