Hradecké Delikatesy Pasta z čerstvé kurkumy 100 g

Neohodnoceno
Kurkumová pasta je vyrobena  z čerstvého kořene, proto si uchovává svou nádhernou žlutou barvu, i vynikající plnou chuť.
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Na dotaz
Možnosti doručení
145 Kč
Hradecké Delikatesy Pasta z čerstvé kurkumy 100 g
Neohodnoceno

Kurkumová pasta je vyrobena  z čerstvého kořene, proto si uchovává svou nádhernou žlutou barvu, i vynikající plnou chuť. Kurkuma, nebo také indický šafrán, má původ pravděpodobně právě v Indii. V indické kuchyni má své stálé místo a využívá se velmi často také v ájurvédě. Ajurvéda patří mezi nejstarší celostní medicínu na světě. Pro svou výraznou barvu je součástí různých kari koření, protože nádherně sytá barva vždy dodá jídlu optimismus, radost, chuť do života a povzbuzuje nás už při pohledu, než se pustíme do jídla. My jsme si čerstvou kurkumu zamilovali a proto jsme vytvořili kurkumovou pastu jako ingredienci na vaření, ale když ochutnáte tak stačí namazat na bagetku a pochutnáte si velmi. Využití je rovněž pestré od čerstvého pečiva po přísadu do řady jídel teplé i studené kuchyně. např.: lahodná je k sýrům, zelenině, ale také na grilované pochoutky, nebo k ochucení teplých jídel v podobě kari nebo naopak jako dip. My jsme “polívkoví” a krémovým polévkám dodá šmrnc a vylepší barvu. Kurkuma má větší účinky a je rozpustná v kvalitních tucích proto olivový olej extra panenský a v kombinaci s černým pepřem, který obsahuje bioperin ( piperin), který dodává pepři ostrost napomáhá vstřebávání kurkuminu a tím využije naše tělo, blahodárné účinky kurkuminu na maximum.

Ručně a šetrně vyráběné pasta z kurkumy v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.

Umeocet je vyráběn ze švestek umeboshi. Je to zcela přírodní produkt, který neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva.   

Složení

Obsahuje jen tři ingredience – kurkumu, olivový olej, umeocet.

Skladování

Před i po otevření skladujte do teploty 25°C mimo přímé slunce a do 14 dní spotřebovat. Doba trvanlivosti je 18 měsíců.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: