Lucien Georgelin Gaskoňská terina s Armagnacem 220g
Lucien Georgelin - poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů.
Lucien Georgelin - poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů.
GASKOŇSKÁ TERRINA S ARMAGNACEM
Armagnac (jeden z nejstarších francouzských destilátů typu koňak) a sušené švestky, dodávají této masové směsi nezapomenutelnou chuť.
Složení: vepřové maso z krku, vepřové maso, kachní maso, sušené švestky z Agenu 11.5%, šalotka, drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), vepřová játra, sůl, česnek, vepřová želatina, Armaňak 0,6% (Armaňak, sůl, přírodní pepřové aroma, barvivo: karamel), pepř.
Kategorie: | Paštiky |
---|---|
Hmotnost: | 220 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.