Lucien Georgelin Nedělní terina s kachními játry 200g
Lucien Georgelin - poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů.
Lucien Georgelin - poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů.
NEDĚLNÍ TERINA S KACHNÍMI JÁTRY (20% foie gras)
Vaše chuťové pohárky jistě ocení tuto úžasně voňavou masovou směs obohacenou o pěkné kousky foie gras.
- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad
- bez přídavku tuku.
Tento produkt byl oceněn STŘÍBRNOU MEDALÍ na CGA PARIS 2015
(Concour Général neboli CGA je všeobecná zemědělská soutěž, která byla zahájena v roce 1870 pro představení a ocenění nejlepších francouzských výrobků a chovných zvířat.
Pod záštitou ministerstva zemědělství a výživy a CENECA. Počátky založení CGA se datují již k 31.3.1843)
Složení: Vepřové maso, vepřové maso z krku, kachní játra/foie gras 20%, drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), CELÁ VEJCE, sůl, vepřová želatina, pepř, cukr.
Kategorie: | Paštiky |
---|---|
Hmotnost: | 200 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.