Rybízák ve skle 0,75l
Rybízačí bestseller z česko-slovenských ovocných sadů
- Ovocné polosladké z pečlivě vybraných plodů černého rybízu
- Obsah alkoholu: 11,5 % obj.
- Podmanivá vůně, rubínová barva, typická sladkokyselá chuť
- Jak popíjet: vychlazené i nevychlazené, jako svařák, v míchaném koktejlu a nebo s ním vařte a pečte dle našich receptů
O Rybízáku
Naše stálice, náš bestseller a hlavně vaše nejoblíbenější ovocné víno. Rybízák má charakteristikou vůni, a tak ho poznáte i se zavřenýma očima. Chutná přesně jako čerstvě utržený rybíz, protože není dolihovaný. To znamená, že jsme do něj nepřidali žádný vinný destilát ani neutrální alkohol. A tak je chuť rybízu opravdová.
Jak pít rybízové víno
Rybízák pijte jednoduše dle libosti. Buď ho můžete sosat celý večer (vychlazený nebo odpočatý při pokojové teplotě) nebo na chuť po deckách několik dní. Ovocné víno stačí skladovat při pokojové teplotě. S pár kostkami ledu ale příjemně osvěží.
V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Rybízák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!
Rybízové víno skvěle doplňuje chuť červených mas (zejména steaků), sýrů ementálského typu, ryb, smažených řízků a tvarohových koláčů. Tohle víno doslova vygraduje vaši večeři k dokonalosti. Pozor na mák, Rybízák po něm chutná divně. Rybízák je dokonalé víno na vaření. Skvěle nahradí cherry v receptech středoamerické kuchyně a je všestranný také v české a slovenské kuchyni. Třeba hovězí líčka na Rybízáku jsou naprosto orgasmické! Hoďte oko na všechny recepty.
Balení, skladování a trvanlivost
Kategorie: | Ovocná vína |
---|---|
Barva: | Červené |
Objem: | 0,75 l |
Skupina: | Polosladké |
Země původu: | Česká republika, Slovensko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.